Lička štrudla Briks j.d.o.o.

Gospić / Lička peka / Lička rukatka / Lička štrudla sir slani / Lička štrudla sir slatki / Lički lonac / Palačinka sir slani / Palačinka sir slatki / Pekarski proizvodi / Suveniri /

 

 

 

 

Proizvodi s Lika Quality oznakom:

Lička peka

Lička rukatka

Lički lonac

Lička štrudla sir slani

Lička štrudla sir slatki

Palačinka sir slani

Palačinka sir slatki

 

Nikola Baričević bavi se proizvodnjom hrane već 12 godina, glinom i izradom suvenira i uporabnih predmeta već 40 godina, a pod imenom Lička štrudla j.d.o.o. proizvodi od 2016. godine. Znak Lička štrudla zaštićen je u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a svi proizvodi imaju oznaku ručnog rada.

Štrudle se proizvode prema starom ličkom receptu, na tradicionalan način, ne sadrže konzervans niti umjetna bojila. Na natjecanju „Vrijedne ruke“ 2012. godine Ličkoj štrudli je pripala druga nagrada za najbolji proizvod.

Govoreći o stvaranju proizvoda od gline, radi se o četrdesetogodišnjoj tradiciji. Proizvodi mogu biti uporabni i ukrasni, ovisno o veličini, a radi se o ličkoj peki, rukatki i loncu. Osim prodaje u vlastitom objektu, trgovinama i ugostiteljskim objektima u Lici, proizvodi se mogu naći i u trgovačkim centrima Interspar. Znak ličke peke su zaštitili u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo kao figurativni žig.

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Lokacija - Lička štrudla Briks j.d.o.o.

Ostavi komentar / Leave a Reply