Medical proizvodnja šljivovice

Općina Korenica / Pića i napitci / Rakija šljivovica /

Proizvodi s Lika Quality oznakom:

Rakija šljivovica

 

 

 

U obitelji Eror tradicija bavljenja uzgojem šljiva i proizvodnjom vrhunske šljivovice nastavlja se već nekoliko generacija. Šljivovica se proizvodi u ekološkoj poljoprivredi, stabla se ne tretiraju pesticidima niti se u zemlju stavljaju mineralna gnojiva. Prava lička „ljuta“ nastaje po uzoru na stari, tradicionalni način, u pečenjari u kojoj se nalazi i kotao za pečenje šljiva. Proces pečenja rakije traje dva mjeseca, a rakija u prodaju ide nakon 9 godina odležavanja. Šljivovica je proizvedena od najkvalitetnijih šljiva sorte bistrice uzgojenih bez dodavanja pesticida i umjetnih gnojiva, u najčišćoj regiji Europe.

Šljivar Budimira Erora, proizvođača voćne rakije od šljiva „Medical“, nalazi se u Buniću. Tradicija uzgoja i prerade šljiva njeguje se dugi niz godina, a pod imenom Medical djeluju od  2001. godine. Već 17 godina uspješno surađuje s Nacionalnim parkom Plitvička jezera. Šljivovica Medical je vrlo tražena u hotelima koji se nalaze u sklopu Nacionalnog parka. Šljivovica Medical nalazila se i na troškovniku Hotela Inter-Continental Zagreb u vrijeme Jugoslavije.

Konzumirana u umjerenim količinama, Medical Šljivovica ima provjerena ljekovita svojstva i dobitnik je domaćih i međunarodnih priznanja. Zahvaljujući primjeni dobrih agrotehničkih mjera i praćenju novih tehnoloških dostignuća u proizvodnji, šljivovicu odlikuje konstantna kvaliteta. Upravo je želja za osvajanjem tržišta na duge staze, temeljena prvenstveno na kvalitetnom domaćem proizvodu dovela do toga da se zadovoljni kupci uvijek iznova vraćaju.

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
  • Bunić 15, 53230 Korenica
  • 098/9641319

Lokacija - Medical proizvodnja šljivovice

Ostavi komentar / Leave a Reply