Tomaić – commerce d.o.o. – Sirana Runolist

Krasnarski sir / Kravlja skuta / Lički sir / Lički sir- Dimko / Mlijeko i mliječni proizvodi / Otočac / Sir Runolist / Sir Škripavac /

Proizvodi s Lika Quality oznakom:

Sir škripavac

Sir Runolist

Lički sir

Krasnarski sir

Lički sir – Dimko

Kravlja skuta

 

Tomaić – Commerce d.o.o. je obiteljska tvrtka s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji sira. Osnovna djelatnost je otkup, prerada mlijeka, proizvodnja sira i ostalih mliječnih proizvoda. Uz osnovnu djelatnost obavlja se i trgovina na malo i veliko sirom i mliječnim proizvodima kroz vlastitu maloprodaju, te raznim trgovačkim lancima diljem Republike Hrvatske.

 

Od skromnih početaka 1992. godine prešli su dugi put: učili, mijenjali se, usvajali nova znanja i tehnologije kako bi što bolje odgovorili zahtjevima korisnika. Njihova je prednost što poštuju tradiciju proizvodnje sira, koriste samo najkvalitetnije domaće mlijeko proizvedeno od krava i ovaca koje pasu na ekološki čistim pašnjacima te primjenjuju tradicionalne recepte, a sve to uz poštivanje najviših standarda higijene i zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda. Ovakav pristup radu rezultirao je uspostavom vlastite robne marke Sirana “Runolist” na koju su s pravom ponosni, a sirevi su nositelji brojnih hrvatskih i inozemnih nagrada i priznanja.

 

Kako bi najbolje predstavili svoje proizvode, u sklopu sirane u Otočcu izgrađen je edukativni hodnik iz kojeg se mogu vidjeti faze proizvodnje sira, te kušaonica sira u kojoj se mogu degustirati sirevi uz kvalitetna vina. U mjestu Krasno se nalazi kušaonica obitelji Tomaić. Sirana “Runolist” svoju proizvodnju sireva i drugih mliječnih proizvoda temelji na dugogodišnjem iskustvu, tradicionalnim recepturama i domaćoj sirovini.

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Lokacija - Tomaić – commerce d.o.o. – Sirana Runolist

Ostavi komentar / Leave a Reply