Prodajna mjesta Lika Quality proizvoda

Lika Quality regionalni je Znak kvalitete lokalno proizvedene hrane, pića i suvenira. Radi se o visokokvalitetnim, lokalno proizvedenim proizvodima koji imaju uporište u tradiciji ovog kraja. Trenutno se u Lika Quality sustavu nalazi 98 proizvoda od 37 proizvođača.

Cilj Lika Quality sustava je povezati lokalne proizvođače s ugostiteljskim objektima i trgovcima kako bi se proizvođačima proširilo tržište, a ugostiteljskim objektima i trgovcima poboljšala ponuda.

U suradnji Klastera Lika Destination i Poljoprivredne zadruge Lika COOP, u lipnju 2018. godine, uspostavljeno je zajedničko prodajno mjesto u Nacionalnom parku Plitvička jezera za sve Lika Quality proizvođače. Trgovina se nalazi na najposjećenijoj turističkoj lokaciji u Hrvatskoj, lokaciji na koju godišnje u prosjeku posjeti 10% svih turista koji posjete Hrvatsku. Tako su, po prvi puta lokalni OPG-ovi imali priliku prodavati svoje proizvode na ovom mjestu pod zajedničkim brendom ličke kvalitete, a turisti imali priliku kupiti lokalno proizvedene proizvode vrhunske kvalitete. Ovo zajedničko prodajno mjesto je prvo prodajno mjesto Lika Quality proizvoda, a Klaster Lika Destination već je u pripremama za otvaranjem i drugih sličnih prodajnih mjesta na nekoliko lokacija unutar Lika destinacije.

Zajedničko prodajno mjesto Lika Quality proizvoda u NP Plitvička jezera trenutno je u fazi pripreme te uskoro možemo očekivati otvorenje. Do tada Lika Quality proizvode osim na kućnom pragu proizvođača (http://www.lika-destination.hr/lika-quality/) možete kupiti i na sljedećim lokacijama:

1. Hotel Degenija

2. Suvenirnicama unutar NP Plitvička jezera

3. TO „Zagi“ Gospić

Fotogalerija \ Gallery

Lika Quality trgovina
Lika Quality trgovina1
Lika Quality trgovina2
Lika Quality trgovina3
Lika Quality trgovina4