Doček Nove Godine na Plitvičkim jezerima

Objavljeno: 23. 11. 2021 - 8:36
Lika destination - Doček Nove Godine na Plitvičkim jezerima

Pozivamo vas da proslavite dolazak nove 2022. godine u hotelu Jezero, okruženi smirujućom zimskom idilom Nacionalnog parka Plitvička jezera. Dok priroda spava, mnoštvo prekrasnih slapova žubori sve dok ih hladnoća ličke zime ne utiša. Upravo u ovoj ledenoj bajci i sjaju silvestarske noći u hotelu Jezero, ostavite sve teško iza sebe, uživajte u toplim riječima, osmjesima i podijelite sa svojim najdražima početak jedne velike godine za vas!

Za vas smo pripremili novogodišnje aranžmane koji uključuju 1, 2 ili 3 noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero, uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera i skijalište Mukinje*. Ovisno o broju noćenja koji odaberete, u okviru aranžmana osigurali smo za vas brojne sadržaje od kojih izdvajamo - izlet u Prvan Selo na OPG Vlainić na degustaciju ličkih rakija i likera domaće proizvodnje uz ručak i prezentaciju ličkih običaja uz KUD Sinac, organizirani razgled parka s vodičem, bogate ručkove i večere u našim objektima uz živu glazbu, animaciju za djecu, svečanu večeru s bogatim izborom jela i poslijeponoćnim buffetom kao i tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj Dragi, u srcu Nacionalnog parka.

Odlučite li se za jedno noćenje, ove godine vam nudimo mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u tradicionalnom ambijentu restorana Lička kuća, gdje ćete imati priliku uživati u okusima ličke kuhinje, hrani proizvedenoj u ekološkoj oazi Lika destinacije. Opcija dočeka bez noćenja je također moguća u hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća.

Stoga, otkrijte Liku svim svojim čulima i započnite novu 2022. godinu
u Nacionalnom parku Plitvička jezera!

Detaljnije o paket aranžmanima saznajte na: https://np-plitvicka-jezera.hr/docek-nove-godine-2022/?fbclid=IwAR0lDroDPyYXNhL2MkjwsCzqwFIUSWtJCTaOF4YpDhtJaSUhssZSa3q_ndc

Preuzeto s: https://np-plitvicka-jezera.hr/ 

 
  Događaji - Sve