GRAVELMAN PERUŠIĆ “INTO THE WILD”

Objavljeno: 02. 06. 2021 - 3:15
Lika destination - GRAVELMAN PERUŠIĆ “INTO THE WILD”

Pozivamo sve Vas koji ste željni avanture, prirode i biciklizma na jednu super zabavnu i malo drugačiju biciklističku utrku naziva „Gravelman Perušić - into the wild“ koja će se održati 11. srpnja 2021. (nedjelja).

Turistička zajednica općine Perušić u suradnji sa Sportsko-rekreativnom udrugom Segment 21 i podrškom Pećinskog parka Grabovača, osmislila je za Vas vikend pun adrenalina i dobrih vibracija.

Prilika je to da dokažete da ste u formi, prilika za bijeg u prirodu! Povedite obitelj, prijatelje koji će Vas podržavati jer ni njima neće biti dosadno! Dok Vi zadnjim atomima snage pokušavate doći do cilja, oni će razgledati spilju Samograd, obići poučne staze Pećinskog parka Grabovača, splavariti po rijeci Lici i obići Stari grad Perušić.

Lovci (chaseri) krenut će za vama s malim vremenskim odmakom i probat će doći u cilj prvi. Oni koji su željni dokazivanja i utrkivanja krenut će u utrku protiv lovaca i ne dozvoliti si da budu ulovljeni. Oni koji to nisu, pred njima je idealna ruta za uživanje u prirodnim ljepotama općine Perušić i ideja im je završiti utrku, jer svi koji dođu u cilj postaju FINISHERI.

Prijaviti se i saznati više o Gravelmanu možete na http://www.gravelman.cc . Požurite, prijave su već otvorene!!!

Preuzeto sa: https://tz-perusic.hr/

 
  Događaji - Sve