Hostel Sv. Rok

Hostel Sv. Rok

IQM - dionici projekta - Hostel Sv. Rok

Hostel Sveti Rok prikladan je smještaj za individualne odmore ali i za grupe do 50 osoba.

Raspolažemo s 12 soba (2 do 6 kreveta) koje imaju vlastite kupaonice.

U dva boravka gostima su na usluzi TV, projektor, društvene igre te biljar. Tu su i biblioteka i čitaonica te prostor za održavanje radionica, predavanja i izložbi.

Osigurali smo sobu s ključem za bicikle, lovnu i ribolovnu opremu.

Parking je besplatan, kao i Wi-Fi.

Svakodnevno pripremamo ukusna jela po narudžbi, a piće dobrodošlice na terasi s pogledom na Velebit vas uvijek čeka.

Okružen Parkom prirode Velebit i nacionalnim parkovima Paklenica i Plitvička jezera, a na samo 20 minuta od Jadrana, hostel Sveti Rok odličan je odabir destinacije za odmor.

Bilo da želite uživati u prirodnim ljepotama i tišini Like, bilo da želite iskusiti aktivan odmor u jednom od najljepših predjela Hrvatske.

U okruženju hostela Sveti Rok nalazi se 250 kilometara označenih biciklističkih staza na kojima ćete pronaći u raslinju zaboravljene kamene kuće, otkriti obilje bistrih voda i livade poljskog cvijeća ispod Velebita. Za naše goste možemo dogovoriti i rent a bike uslugu.

Unutar pola sata vožnje od hostela Sveti Rok možete posjetiti Memorijalni centar Nikole Tesle, čuvenu Majstorsku cestu i Tulove grede gdje su snimani Winnetou filmovi.

Možete i istražiti Cerovačke špilje, najveći kompleks špilja u Hrvatskoj, zakoračiti stazama Nacionalnog parka Paklenica ili popiti kavu uz pogled na more. Prva plaža, Rovanjska, od hostela je udaljena 20 minuta.

Istražite tisućljetnu povijest našeg kraja. Cerovačke špilje iz kamenog doba, japodske gradine i turske kule te mlin Travić samo su dio bogate povijesti našeg kraja.  

Ljekovito i aromatično bilje, čiste vode i nezagađeno tlo daju svu raskoš okusa istinski zdrave hrane. Kušajte ličke specijalitete od mesa, domaće sireve i poznate rakije od šljiva i meda.  

Možda vas zanima...