Relax Lika

IQM - dionici projekta - Relax Lika

Naša kuća za odmor, sagrađena je na temeljima starim tri vijeka. Prožeta duhom predaka, oživljena novim sjajem. Naša kuća prošlost i sadašnjost stapa u jedinstveno iskustvo. 

Ova autentična oaza nastala je iz ljubavi prema porodičnom nasljeđu, s prvobitnom namjerom obnove imanja koje će nama služiti kao mjesto odmora, daleko od gradske vreve.

Međutim, vođeni ljubavlju i zahvalnošću prema našim korjenima, gradnja prerasta u strastveni projekt, vođen idejom dijeljenja čarolije i ljepote sa cijelim svijetom.

Privilegija je raditi ono što istinski voliš stoga sa ponosom dijelimo našu ljubav sa vama.

Otvaramo srce i vrata naše kuće vama, jer samo davanjem ljubav se umnožava i primjer je generacijama koje dolaze.

Naša ekskluzivna kuća za odmor, kapaciteta 8 osoba, nudi nezaboravan doživljaj u srcu prekrasne Like.

Prvi objekt, savršeno opremljena kuća za odmor, stvorena je s ljubavlju prema tradiciji i opremljena modernim udobnostima. Smještena na 10.000 kvadrata privatnog posjeda, kuća pruža intimu i mir sa prostranom terasom za opuštanje i uživanje u tišini okoline.

Drugi objekt, čine tri sobe sa kupaonama sa izlazom u wellness prostorije. Svaka soba nudi privatnost, opremljena je Wi-Fi-em, Smart TV-om i minibarom, pružajući gostima savršenu ravnotežu između luksuza i udobnosti.

Zajednički prostor, treći objekt, čini srce Relax Like. Konoba sa otvorenim kaminom poziva vas na druženje i zajedničke obroke, dok potpuno opremljena kuhinja čini pripremu hrane jednostavnom i ugodnom. Eksterijer, obogaćen bazenom, vanjskom kuhinjom i roštiljem, dječijim igralištem i vrtom sa sezonskim BIO povrćem, pruža neograničene mogućnosti za opuštanje i zabavu.

 

Dragi gosti!

Dobrodošli u Relax Liku, našu zajedničku priču.

Iza sedam gora i sedam mora, dok Vas Sunčevi zraci miluju po kosi, a svježi lički zrak ljubi obraze, u zagrljaju netakute prirode, ispisujte životne stranice nezaboravnim uspomenama.

Osjetite harmoniju koja se rađa između čovjeka i čarobne okoline.

Osjetite ljubav tradicije izatkane zahvalnošću sadašnjeg trenutka, zahvalnošću Vama!

Neka Vas naše gostoprimstvo provede kroz iskustvo koje će oplemeniti vaše srce i dušu.

Vjerujemo da je Relax Lika vaša destinacija gdje snovi postaju stvarnost, a svaki trenutak dragocjen doživljaj.

Možda vas zanima...