Velebit aktivnosti

Velebit aktivnosti

IQM - dionici projekta - Velebit aktivnosti

Tvrtka Velebit aktivnosti j.d.o.o. za usluge i turistička agencija osnovana je 2015.g. u Otočcu kako bi gostima ponudila razne avanturističke sadržaje. Prva su turistička agencija koja se na području Otočca, odnosno Gacke doline i Sjevernog Velebita počela baviti receptivnim turizmom kreirajući ponude koje uključuju boravak u prirodi i avanture. Njihovo poimanje turizma u prirodi je odgovorno. Odgovorni turizam je sadašnjost. Dakle, osim što pomažu zajednici kao društveno odgovorno poduzeće, također na njihovim turističkim rutama podupiru lokalne OPG-ove i poduzetnike, te se brinu da ne ugrožavaju prirodu i upozoravaju na važnost zaštite okoliša u suradnji s lokalnim vlastima.

U svom vlasništvu raspolažeu quadovima, kajacima, biciklima i rodeo bikom a uz to nude usluge teambuildinga, transfer kombijem te usluge smještaja. 

Ova tvrtka jedinstvna je u Europi po tome što uz klasične kajake nude vožnju prozirnim kajacima u kojima možete u potpunosti doživjeti ljepotu rijeke Gacke. 

Također u mogućnosti su ponuditi gotove pakete usluga, kao i pakete krojene po željama gostiju, od jednodnevnih izleta do višednevnih boravaka. Sve to uz slogan "Avantura na dohvat ruke".

 

Možda vas zanima...