Adrenalinski sportovi - Sport & outdoor

Adrenalinski sportovi

Lika je idealna destinacija za doživjeti pravu avanturu. S jedne strane možete uživati u žuboru vode i cvrkutu ptica no već s druge strane očekuje Vas niz neistraženih dijelova šume, zov divljine, spoj krša i vode te izmjenjivanje čak triju klima.

Istražite Lika destinaciju po makadamskom putu, poljskim putevima, šumskim putem ili po asfaltu vozeći se na Quadu ili u Jeep-u. Doživite osjećaj potpune slobode i uzbuđenja spuštajući se najdužim Zip-lineom u Europi ili uživajte u pogledu na Lika destinaciju iz visina baveći se paraglidingom.

Lika je okružena strmim i naizgled opasnim planinama, no pogledi s njenih vrhova ostavit će Vas bez daha svaki put. S toga Liku možete upoznati upravo penjući se po njenim stijenama pri čemu ćete se susresti s njenim šumskim stanovnicima, visinskim razlikama, promjenom klime i mirisom šume koji je ponegdje pomiješan i s mirisom mora.

Liku možete doživjeti i kroz rafting po uzburkanim dijelovima ličkih rijeka koje će Vam najbolje prikazati spoj krških terena i vode, ili boraveći u šumi, tražeći skrovište od „neprijatelja“ igrajući paintball.

Lika destinacija nudi pregršt ekstremnih sportova u kojima će Vam adrenalin skočiti na najjače. Adrenalinski parkovi pružaju Vam mogućnost doživljaja prave „divlje“ avanture isprepletene s netaknutom prirodom i čistim zrakom. Parkovi nude ponude za obitelji, učenike (škole), individualne grupe, teambuilding ili slažu ponude baš po Vašim željama.