Predstavljanje programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) u Gospiću

Objavljeno: 30. 03. 2022 - 12:38
Lika destination - Predstavljanje programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) u Gospiću

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka novog programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. - 2027., predstavit će u Gospiću, u suradnji s Klasterom Lika Destination, mogućnosti financiranja za neprofitni sektor i jedinice lokalne, područne (regionalne) samouprave putem navedenog Programa - njegove ciljeve, tematska područja, trenutno otvorene pozive, kao i način prijave.
 
Predstavljanje će se održati u utorak, 12. travnja 2022., od 11 do 12:30 sati u Kulturno – informativnom centru Gospić (Budačka 12, Gospić).
 
Program predstavljanja nalazi se niže, ispod teksta.
 
Za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te ćemo prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.
 
Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe.
 
Napominjemo kako je tijekom predstavljanja obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.

Dodatne informacije o programu "Građani jednakost, prava i vrijednosti" možete dobiti na: Ured za udruge - Predstavljanje programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) u Gospiću (gov.hr) 
 
Za sva pitanja vezano za događanje, možete se obratiti na cerv@udruge.vlada.hr

 
  Vijesti - Sve