TZ Gospić i TZO Plitvička Jezera predstavili Liku na najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj

Objavljeno: 21. 01. 2024 - 5:27
Lika destination - TZ Gospić i TZO Plitvička Jezera predstavili Liku na najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj

Od 18. do 20. siječnja 2024. godine u Areni Zagreb održan je Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, najinovativniji sajam u regiji kojeg svake godine posjeti oko 15.000 posjetitelja, a na njemu se održi i oko 1500 poslovnih sastanaka. Ove godine na sajam u Zagreb po prvi put su došli izlagači iz Kine, Šri Lanke, Španjolske i Litve, a vratili su se Tunis i Indija. Među izlagačima bilo je i onih iz dobro poznatih destinacija poput Austrije, Nizozemske i Italije, ali i susjednih zemalja Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. 


Na ovom najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj predstavili su se i TZ grada Gospića zajedno s TZ Općine Plitvička Jezera koji su dobili priliku sudjelovati i na zelenom panelu na kojem su posjetiteljima prezentirali kako provesti savršen vikend u beskrajnom zelenilu. Na panelu “Tako blizu, tako zeleno” sve ljepote Ličko-senjske županije predstavio je panelist Boris Luketić.

Na sajmu su predstavnike Like posjetile i kolege i poslovni partneri iz Nacionalni park UNA a Lički štand se pokazao kao odlično mjesto susreta i dobrih poslovnih dogovora.

 

Preuzeto s: Indirektno.com

 
  Vijesti - Sve