Hotel Lika

IQM - dionici projekta - Hotel Lika

Udoban hotel koji zahvaljujući našem osoblju zrači ljubaznošću i ugodnom atmosferom, a zbog odlične lokacije na kojoj se nalazimo idealan je za smještaj poslovnih ljudi, turista na proputovanju, ali i onih koji se odluče zadržati koji dan i uživati u brojnih znamenitostima i ljepotama kojima ovaj kraj obiluje.
Ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.

Nudimo vam:

  • Ugodan ambijent
  • Izvrsna hrana pripremljena s pomno odabranim sastojcima
  • Potpuno opremljeno igralište za djecu
  • Odličan smještaj - naše sobe su ocijenjene sa 4 zvjezdice i pružaju gostima vrhunsku udobnost
  • Puno parkirnog mjesta

Smještaj

Hotel Lika Jug je hotel s četiri zvjezdice ima 11 soba opremljenih TV-om s kabelskim programima, klima-uređajem, bežičnim pristupom internetu i mini barom.

Hotel Lika Sjever također je hotel s četiri zvjezdice, a kao i Lika Jug ima 11 udobnih soba koje će našim gostima pružiti svu potrebnu udobnost.

Restoran

Restoran se sastoji od dva dijela s ukupno 200 sjedećih mjesta (za pušače i ne-pušače) i prelijepe terase sa 160 sjedećih mjesta.

Bilo da dolazite s velikom grupom ili jednostavno tražite intimniju atmosferu, restoran Lika pravi je gastronomski izbor. Osjećat ćete se ugodno u bilo kojem trenutku u našem restoranu, a kvaliteta naših kulinarskih specijaliteta s bogatim izborom pića i kvalitetnom uslugom osoblja jamči da ćete se opet vratiti u naš restoran.

U gastronomskoj ponudis smo mislili na sve naše goste:

  • one koji nemaju puno vremena i žele pojesti nešto što je upravo pripremljeno, toplo i svježe
  • one koji žele nešto pojesti „žlicom“
  • one koji mogu izdvojiti još nekoliko minuta i odabrati nešto iz našeg a la carte restorana
  • one koji bi htjeli naručiti janjetinu ili odojka sada više ne moraju silaziti s autoceste i tražiti lokalne restorane kako bi uživali u tim obrocima
  • nismo zaboravili ni one koji bi radije pizzu, hamburger, hot-dog ili bilo koji od naših domaćih sendviča ili možda palačinke

Također za vaše privatne ili obiteljske svečane događaje nudimo izvrsne gastronomske specijalitete pripremljene u našoj kuhinji. Za vaše svadbene svečanosti nudimo posebne svadbene menije kako bi i najzahtjevniji bili zadovoljni našim ponudama.

Ugodan i miran ambijent, izvrsni kulinarski specijaliteti pripremljeni po Vašem zahtjevu razlog su zašto restoran Lika mora postati vaše odredište.

Poslovni ručak ili večera u našem restoranu pridonijet će ne samo Vašem zadovoljstvu nego i zadovoljstvu Vašeg poslovnog partnera. Užitak za nepce, kvalitetna usluga, diskrecija i profesionalnost našeg objekta bit će pravi potez za dobru poslovnu odluku.

Hotel Lika „catering“ pružit će vrhunsku profesionalnu uslugu i zadovoljstvo za vas i vaše goste. Iskoristite uslugu cateringa hotela Lika i prepustite nama na brigu uređenje i gastronomsku ponudu na Vašoj manifestaciji.

Klimatizirani prostor restorana Lika izrazito je fleksibilan i prozračan pa ga vrlo lako možemo prilagoditi za održavanje velikih događaja poput različitih seminara, kongresa, ali i svadbenih, privatnih i obiteljskih svečanosti.

Lokacija

Nalazimo se na odmorištu Brinje na autocesti A1 Zagreb-Split, Lika-jug, te na odmorištu Brinje na autocesti A1 Split-Zagreb, Lika Sjever.

Također možete doći do nas i državnom cestom koja prolazi kroz Brinje. 

Možda vas zanima...