Jadri - Trade d.o.o.

Jadri - Trade d.o.o.

IQM - dionici projekta - Jadri - Trade d.o.o.

Proizvodi s oznakom Lika Quality:

Lička dimljena kobasica                             Suha lička kobasica

Lička suha kobasica od vepra                   Lička krvavica

Tlačenica jerkovič                                        Kulen seka ''Jerković''

Lička dimljena pečenica                             Dimljeni svinjski buncek

Lička dimljena pečenica                             Dimljena lička obrazina

 

Jadri-trade d.o.o. Otočac osnovan je 1991. godine. U početku je to bila voćara i trgovina prehrambenim proizvodima.

1998. godine tvrtka je proširila svoje poslovanje otvaranjem prve mesnice i gradnjom klaonice i prerade mesa, te je odlukom vlasnika osnovna djelatnost kojom se društvo bavi - djelatnost mesarstva i proizvodnja mesa i mesnih prerađevina koje distribuira svojim dostavnim vozilima, uglavnom putem svojih prodajnih mjesta — mesnica.

2016. godine direktorica Društva donosi odluku da klaonica prestane s radom, te da se prerada mesa i mesnih prerađevina obnovi, modernizira i napravi u skladu sa standardima EU-a.

Naša tvrtka za sada radi na području Ličko - senjske županije i Grada Zagreba, odnosno u tri prodajna mjesta (mesnice).

Proizvodi tvrtke su svježe goveđe meso, janjetina, svinjetina, junetina i teletina. Od mesnih prerađevina poduzeće proizvodi sušenu svinjetinu izrađenu na domaći tradicionalni lički način tj. sušena je na dimu i vjetru. Od domaćih ličkih kobasica tvrtka proizvodi domaću dimljenu ličku kobasicu, suhu ličku kobasicu, tlačenicu, ličku krvavicu izrađenu na tradicionalan lički način. Tvrtka također proizvodi razne vrste industrijskih kobasica, ćevape i pljeskavice.

Naše proizvode karakterizira i čini konkurentnim činjenica da je sve isključivo Hrvatskog podrijetla, te da nema uvoza. Stoka se nabavlja sa područja Like i Slavonije koju uzgajaju mala seljačka gospodarstva.

Budući se prilike na tržištu iz dana u dan mijenjanju, a tako i navike potrošača, Uprava Društva početkom 2018.g. donijela je odluku da se ide u rekonstrukciju klaonice. Rekonstrukcijom klaonice poboljšala bi se kvaliteta mesa i mesnih proizvoda, na koje smo navikli naše potrošače

Možda vas zanima...