Kuća za odmor Zera Rust’ke

Kuća za odmor Zera Rust’ke

IQM - dionici projekta - Kuća za odmor Zera Rust’ke

Tražite li mjesto dovoljno udaljeno od gradske buke i stresa ili mjesto za istinsku relaksaciju? Sve što želite je uživanje u miru i privatnosti usred prirode? Onda ste došli na pravo mjesto za vaš odmor u Lici!

Nudimo vam smještaj u nedavno obnovljenoj kući za odmor iz 19. stoljeća u mjestu Debelo Brdo, blizu grada Gospića. Iako je preuređena u autohtonom stilu, kuća ima sav luksuz modernoga života. Kuća za odmor sadrži 2 prekrasno uređene spavaće sobe, TV, potpuno opremljenu čajnu kuhinju s perilicom posuđa, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom i štednjakom te kupaonicu  i besplatni Wi-Fi.

Na tavanu je soba zvana „kamarica“ koja je predviđena za boravak djece. Iz „kamarice“ pruža se prekrasan pogled na terasu odnosno prostor za opuštanje, a koja je nekada bila kamenolom ili tzv. kava. Terasa je cijeli dan u hladu, a temperatura je na njoj uvijek nekoliko stupnjeva niža nego ispred pedesetak metara udaljenog ulaza.

Uz 80 četvornih metara kuće u ponudi je i dodatni objekt nekadašnje štale za konje koji je preuređen u dnevni i večernji boravak s otvorenim ognjištem te krevetom na galeriji kao i dječje igralište.

 

AKTIVNOSTI

Okruženi samo jutarnjim pjevom ptica, čim se probudite, izađite iz kuće i krenite u šumu na jutarnju šetnju ili trčanje. Čim ste zakoračili van kuće nudi vam se uređena šumska staza duga 1 km koja će obnoviti vašu energiju i povratiti vitalnost.

Ako ste zaljubljenici u biciklizam, onda Vam je na raspolaganju 397 km uređenih i označenih biciklističkih staza koje vas vode direktno u avanturu kroz šumovite i brdovite predjele Gospića i okolice. Nudimo mogućnost besplatnog najma bicikla.

Nakon šetnje, trčanja ili biciklizma, opustite se na terasi u vanjskoj hidromasažnoj kadi.

 

Kuća Zera Rust’ke puno je više od kuće za odmor, ona je prava mala riznica kulturne baštine koja ne želi da mnogi predmeti ličkoga kraja, koji se nalaze u kući, padnu u zaborav.

Sigurni smo da ćemo ispuniti Vaša očekivanja!

Možda vas zanima...