Lički sokol - adrenalinsko imanje

Lički sokol - adrenalinsko imanje

IQM - dionici projekta - Lički sokol - adrenalinsko imanje

TKO SMO? GDJE SMO?

Adrenalinsko imanje Lički sokol nalazi se u naselju Kijani - neposredno uz Gračac u Zadarskoj županiji.

Nastalo je na 30.000 m2 površine kao rezultat bijega od stresnog načina života i gradske vreve.

 

ŠTO SMO PRIPREMILI ZA VAS?

Svojim posjetiteljima nudimo različite adrenalinske i neadrenalinske aktivnosti te kušanje našeg prirodnog soka proizvedenog od jabuka iz vlastitog uzgoja.

Za naše posjetitelje pripremili smo aktivnosti kao što su: Paintball, military poligon, duel airsoft puška i pištolj, duel zračna puška, duel sjekirama, ljudski stolni nogomet, balote/boće, viseća kuglana, igra Veliki mlin bake Anice, timska olimpijada i druge mozgalice, smještaj kod naših poslovnih partnera, roštilj, parking i dr.

 

ŠTO NAS ČINI POŽELJNIMA ZA POSJET?

Blizina Nacionalnih parkova te Parkova prirode naša su velika prednost.

Udaljeni smo manje od 60 minuta od Nacionalnog parka Plitvička jezera, Nacionalnog parka Paklenica, Nacionalnog parka Una (BiH) te Nacionalnog parka Krka, a nalazimo se uz Park prirode Velebit i Cerovačke pećine – najveći sklop pećina u Republici Hrvatskoj.

Do rafting centra na Zrmanji možete od našeg imanja stići za cca 25 minuta, a do najbližih plaža (Maslenica, Rovanjska) za cca 30 minuta.

 

NAŠI PLANOVI ZA BUDUĆNOST?

Kao poljoprivredno gospodarstvo aktivni smo u izradi i apliciranju projekata, posebice onih koji se odnose na dobivanje sredstava iz Europske unije.

U bližoj budućnosti planiramo izradu vlastitih smještajnih kapaciteta, kušaonice te pogona za preradu voća i povrća - čime bi naše obiteljsko imanje imalo vlastitu zaokruženu cijelinu.

Ukoliko ste u prilici - posjetite nas, a mi ćemo Vam kao pravi domaćini osigurati ugodnu atmosferu.

Možda vas zanima...