OPG Tomaić Igor - Sirana Runolist

OPG Tomaić Igor - Sirana Runolist

IQM - dionici projekta - OPG Tomaić Igor - Sirana Runolist

Proizvodi s Lika Quality oznakom:

Sir škripavac         Lički sir - Dimko 

Sir Runolist           Kravlja skuta

Lički sir                 Gacki mješani sir

Krasnarski sir       Velebitski sir  

Polutvrdi sir blok

 

Tomaić - Commerce d.o.o. je obiteljska tvrtka s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji sira. Osnovna djelatnost je otkup, prerada mlijeka, proizvodnja sira i ostalih mliječnih proizvoda.

Uz osnovnu djelatnost obavlja se i trgovina na malo i veliko sirom i mliječnim proizvodima kroz vlastitu maloprodaju, te raznim trgovačkim lancima diljem Republike Hrvatske.

Od skromnih početaka 1992. godine prešli su dugi put: učili, mijenjali se, usvajali nova znanja i tehnologije kako bi što bolje odgovorili zahtjevima korisnika. Njihova je prednost što poštuju tradiciju proizvodnje sira, koriste samo najkvalitetnije domaće mlijeko proizvedeno od krava i ovaca koje pasu na ekološki čistim pašnjacima te primjenjuju tradicionalne recepte, a sve to uz poštivanje najviših standarda higijene i zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda. Ovakav pristup radu rezultirao je uspostavom vlastite robne marke Sirana "Runolist" na koju su s pravom ponosni, a sirevi su nositelji brojnih hrvatskih i inozemnih nagrada i priznanja.

Sirana i kušaonica nalaze se podno Velebita u mjestu Krasno nedaleko grada Otočca. Sirana "Runolist" svoju proizvodnju sireva i drugih mliječnih proizvoda temelji na dugogodišnjem iskustvu, tradicionalnim recepturama i domaćoj sirovini.

Možda vas zanima...