Održana online radionica u sklopu projekta ‘‘Mogućnosti karijere u turizmu II’’

Objavljeno: 29. 03. 2024 - 3:10
Lika destination - Održana online radionica u sklopu projekta ‘‘Mogućnosti karijere u turizmu II’’

U petak, 29. ožujka u 10 sati, Klaster Lika Destination je uspješno organizirao online radionicu u sklopu projekta "Mogućnosti karijere u turizmu u Lici II" sufinanciranog sredstvima Ministarstva turizma i sporta.

Jedna od tema radionice bila je upotreba umjetne inteligencije u turizmu. Druga tema bila je ekološki prihvatljivi smještaj kroz koju su sudionici saznali više o platformi Green Stay Croatia te održivom iznajmljivanju smještaja. Također, obrađene su i mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, pružajući informacije o potporama i poticajima za razvoj karijere u turizmu, a posljednja tema je bila o Green Destinations certifikatu kroz koju su sudionici dobili uvid u značaj ovog certifikata za održivi turizam.

Nadamo se da će informacije i spoznaje dobivene na ovoj radionici poslužiti kao temelj za daljnji razvoj turizma u Lici. Vjerujemo da će sudionici iskoristiti stečeno znanje kako bi implementirali inovativne prakse u svoje poslovanje, promičući održivost, tehnološki napredak i kvalitetu usluga u turističkoj industriji.

Klaster Lika Destination izražava zahvalnost svim sudionicima, predavačima i partnerima koji su doprinijeli uspješnosti ove radionice. 

 
  Vijesti - Sve