Lika Quality_Poziv na online radionicu

Objavljeno: 11. 05. 2021 - 12:08
Lika destination - Lika Quality_Poziv na online radionicu

29. travnja Klaster Lika Destination raspisao je Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka Lika Quality. Ovo je četvrti poziv za certifikaciju proizvoda oznakom Lika Quality u koji je trenutno uključeno 159 proizvoda od 59 proizvođača iz destinacije Lika. „Vrijednost ovog sustava vidljiva je u broju proizvoda koji raste iz godine u godinu, no ono što nas posebno veseli je činjenica da neki proizvođači svake godine prijave dodatne proizvode što pokazuje uspješnost samog sustava ali i našeg rada“ ističu iz Klastera Lika Destination.

Kako je najavljeno, predstavnici Klastera Lika Destination i LAG-a Lika, koji sustav Lika Quality i provode, održat će online radionicu za sve potencijalne proizvođače iz destinacije Lika koji bi željeli svoje proizvode prijaviti u ovaj jedinstven sustav.

Teme radionice su:

  • Postupak dobivanja oznake Lika Quality
  • Uvjeti za prijavu po kategorijama proizvoda
  • Prednosti sudjelovanja u Lika Quality sustavu
  • Obveze korisnika Lika Quality sustava
  • Plasiranje Lika Quality proizvoda
  • Studija razvoja marketinškog koncepta pozicioniranja lokalnih proizvoda

Online radionica održat će se u ponedjeljak, 17. svibnja 2021. godine putem Zoom platforme s početkom u 17:00 sati na sljedećoj poveznici:

https://us02web.zoom.us/j/87885027296?pwd=Z1FNSzRFV2k3VFlvV3Y5QjJDSzB3dz09

Podsjetimo, rok za prijavu na Javni poziv je do 1. lipnja 2021. godine, a potrebnu dokumentaciju za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.lika-destination.hr/vijesti/detaljnije/javni-poziv-za-iskazivanje-interesa-za-koristenje-znaka-lika-quality.

Za sve ostale informacije možete se obratiti na e-mail info@lika-destination.hr, na broj telefona 053 647 042 ili u uredu Klastera na adresi Budačka 12 u Gospiću radnim danom od 07:00 do 15:00 sati poštujući pritom propisane epidemiološke mjere.

 
  Vijesti - Sve