Uskrs u destinaciji Lika 2024.

Objavljeno: 19. 03. 2024 - 7:02
Lika destination - Uskrs u destinaciji Lika 2024.

Ukoliko tražite savršeno odredište za uskršnji odmor, ne tražite dalje! Destinacija Lika, obogaćena ljepotom prirode i bogatom kulturnom baštinom, pruža izvanredno iskustvo koje će ispuniti sva očekivanja.

OTOČAC

Otočac se priprema za svoju drugu manifestaciju "Uskrs u Otočcu", koja će obogatiti blagdansko raspoloženje svih posjetitelja. Gradskim parkom će zavladati šarenilo i veselje, jer će Uskrsni sajam lokalnih proizvoda nuditi raznovrsne i zanimljive proizvode za sve ukuse. Od ručno izrađenih igračaka, preko domaćih sireva, pa sve do unikatnih tekstilnih proizvoda, posjetitelji će imati priliku pronaći savršen dar ili suvenir.

Na Uskrsnom sajmu moći ćete kupiti zanimljive lokalne proizvode, naučiti izraditi uskrsno jaje od recikliranih materijala s Dragicom Rogić iz udruge Gačanka ili od vune s OPG-om Vunena čarolija

Za najmlađe će biti organiziran zabavni animirani program pod nazivom "Uskrs u zemlji čuda" u izvedbi Zemlje Zabave, gdje će Alisa voditi djecu kroz čarobni svijet Uskrsa, pun iznenađenja i veselja. Osim toga, poznati glazbenik iz Otočca, Zvonimir Tonković, svojom glazbom, stvorit će ugodnu atmosferu.

Također, tu je i ugostiteljska ponuda OPG-a Balen i Caffe Bar "Picasso" - Otočac.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

Nacionalni park Plitvička jezera, jedno od najljepših prirodnih čuda Hrvatske, sprema se dočekati posjetitelje na blagdan Uskrsa na poseban način. U srcu Parka, restoran hotela Jezero pripremio je posebne promotivne menije kako bi gosti mogli uživati u gastronomskom užitku okruženi bajkovitim prirodnim ambijentom.

Najmlađi će imati priliku doživjeti posebnu čaroliju Uskrsa jer će se uskrsni zeko družiti s njima na prekrasnom vidikovcu na Veliki slap, na Ulazu 1 u Nacionalni park. Ova simpatična interakcija bit će dostupna od 9:00 do 13:00 sati te će stvoriti nezaboravne trenutke za najmlađe posjetitelje.

Za one koji žele produžiti svoj boravak i potpuno uživati u ljepotama Nacionalnog parka, predlažemo proljetne aranžmane s 1, 2 ili 3 noćenja u hotelu Jezero. Ovi aranžmani uključuju doručak ili polupansion te ulaznice za Nacionalni park, omogućavajući gostima da se prepuste čarima prirode i uživaju u sveobuhvatnom iskustvu boravka na ovom jedinstvenom mjestu.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

FENOMEN PLITVICE RESORT

Fenomen Plitvice Resort za vas je pripremio poseban jelovnik s tradicionalnim i modernim sastojcima. Proslavite Uskrs u Fenomen Plitvice Resortu i provedite nezaboravne trenutke u prirodi.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

BRINJE

Općina Brinje i Turistička zajednica općine Brinje pozivaju sve mališane da se pridruže na uskršnjoj predstavi i radionici dana 27. ožujka u 10 sati u Društveno kulturnom centru Brinje.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

PLITVIČKA JEZERA

Općina Plitvička Jezera i Turistička zajednica općine Plitvička Jezera pozivaju vas uskrsni sajam, koji će se održati 23. ožujka (subota), sa početkom u 9 sati.

U sklopu sajma dijelit će se maslinove grančice, uskrsne pogačice i slatkiše. Imat ćete priliku družiti se i s uskrsnim maskotama, a sve ispred zgrade KIC-a u Korenici.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

CEROVAČKE ŠPILJE

Približava se drugi Uskrsni špiljotrag koji će se održati 1. travnja. Posjetitelji su pozvani da se pridruže radionici u Centru izvrsnosti Cerovačke špilje s početkom u 10:00 sati, gdje će zajedno izrađivati uskršnje ukrase. Nakon toga, očekuje ih potraga za uskršnjim blagom skrivenim oko Centra.

Vrijedne ruke djece bit će nagrađene, pa će se oko 11:30 sati uputiti u špilju kako bi posjetili jaje koje čuva nešto posebno za njih!

Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže, ali broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno javiti se do 30. ožujka 2024. na broj 099 814 4724 kako bi se osiguralo mjesto na vrijeme.

Posebna pogodnost: Za djecu koja sudjeluju na radionici, uskršnji zeko je pripremio 20% popusta na ulaznicu u špilju.

Uskrs u destinaciji Lika 2024.

PEĆINSKI PARK GRABOVAČA

Pećinski park Grabovača poziva vas na već tradicionalno druženje na Uskrsni ponedjeljak, u sklopu programa ''ZEKO FEST 2024''!

Ove godine za najmlađe su pripremljene kreativne radionice by 2mame uz pregršt zabave. Najmlađe također očekuje proljetna čajanka, oslikavanje lica i potraga za pisancima (za djecu i one koji se tako osjećaju).

Ljubitelji aktivnog odmora u prirodi mogu iskoristiti priliku i posjetiti špilju Samograd s polascima u 11:00, 13:00 i 16:00 sati. 

Uskrs u destinaciji Lika 2024.
  Vijesti - Sve