Camping Plitvice

Camping Plitvice

Smještaj - Camping Plitvice

Camping Plitvice je moderan turistički kompleks na jedinstvenoj lokaciji u srcu prekrasne Like, samo 3 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Površina kampa iznosi 15.000 m2. U kampu se nalazi 17 mobilnih kućica, 22 parcele za kampere, te 8 kamp mjesta za šatore. Mobilne kućice se sastoje od dvije spavaće sobe, dvije individualne kupaonice, kuhinje i raskošne vanjske terase sa pogledom na kamp te prekrasnu prirodu koja ga okružuje. Kamp parcele se sastoje od parkirnog mjesta i  privatne travnate površine. Kamp mjesta za šatore nude raskošnu travnatu površinu, stvorenu za potrebnu komociju gosta.

Kako bi komocija bila potpuna, uz strujni pristup uključeno je korištenje glavnog sanitara modernog dizajna sa privatnim obiteljskim kupaonica i sanitarnim čvorom prilagođenom osobama s invaliditetom. Glavni sanitar također sadrži prostor za pranje suđa, perilicu i sušilicu rublja.

U sklopu kampa nalazi se restoran modernog interijera sa kapacitetom od 160 sjedećih mjesta u kojem možete degustirati široku ponudu lokalnih delicija koji će zaokružiti doživljaj boravka u kampu sa autohtonim etno-gastronomskim užitkom. Kako bi i uživanje u hrani bilo vrhunsko i zaista posebno, pripremljen je maštoviti jelovnik. A za sve ljubitelje slatkog pomno su odabrani deserti anđeoskih okusa. Ukusno vino savršeno pristaje uz ukusnu hranu. Stoga je u ponudi vinska karta koja pruža veliki izbor vrhunskog i kvalitetnog vina. Uz komotne smještajne jedinice, u kampu se nalaze raznovrsni sadržaji stvoreni za svačiji gušt. Od vanjskog bazena, dječjeg bazena, multifunkcionalnog igrališta, dječjeg igrališta i igraonice, amfiteatra, praonice za kućne ljubimce i roštilj zone. Također nudi organizaciju svega što gost može poželjeti! Od team - buildinga, domjenaka, raznolikih svečanosti, konferencija, dječjih programa te programa sportskoga i avanturističkog duha.

Jedinstvenost, posebnost i kvaliteta te visoki nivo usluge pružiti će ugodan boravak uz mnogo lijepih uspomena.

Možda vas zanima...