Villa Plitvice Sun

Villa Plitvice Sun

Smještaj - Villa Plitvice Sun

Villa Plitvice Sun je smještena u malom povijesnom mjestu Udbina, sa oko 1000 stanovnika koja se može pohvaliti nevjerovatnom prirodom, povijesti, kao i drugi najsunčaniji grad u Hrvatskoj.

 Na uzbrdici s koje puca jedan od najljepših pogleda, nalazi se Vila u kojoj možete provesti najugodniji odmor bez stresa, okruženi prirodom, tišinom, mirom i laganim povjetarcem. U svako godišnje doma pruža ono najbolje.

 

U dvorištu vile nalazi se bazen s pogledom na planine, i predivnu zapanjujuću prirodu i prostranstvo.

U unutrašnjosti vile nalazi se i unutrašanji bazen sa protustrujnom vodom za savršeno jutarnje razgibavanje i plivanje. Vila raspolaže sa 3 prostrane spavaće sobe, u kojoj svaka ima king size krevet s mogućnošću double kreveta.Svaka soba ima svoju vlastitu kupaonicu, pružajući vrhunsku udobnost svojim gostima. Gostima su na raspolaganju i moderno opremljena kuhinja, blagovaonica u kojoj se udobno mogu smjestiti svi gosti te dnevni boravak opremljen televizorom, i prekrasnim kaminom koji će učiniti da se osjećate kao kod kuće. Vila ima najnapredniji sustav integriranog hlađenja i grijanja, koji osigurava savršenu temperaturu u svakom trenutku.

Kamin u dnevnoj sobi napravit će savršeno toplu atmosferu dok zimi vani puca pogled na snježne planine. U svako godišnje doba, ovo mjesto vam pruža najbolje.

 

 

U samom mjestu postoje trgovine, kafići i osnovni sadržaji nadomak ruke. A gdje god da krenuli brzo ćete stići. Jedan od najljepših nacionalnih parkova na svijetu, NP Plitvice lakes udaljen je samo 45 km.   Manje od sat vremena vožnje dovest će vas do mora ukoliko se poželite okupati u predivnom Jadranskom moru. U samoj blizini okružuje nas mnogo sadržaja kao što su Adventur parkovi, rafting, muzeji, parkovi, špilje, tvornice sira, kao i mnoge male sirane lokalnih proizvođača, gdje ćete sigurno uživati u pravoj domaćoj gastronomiji. Vila je opremljena biciklima, tako da svi ljubitelji vožnje na dva kotača ispred sebe imaju prostranstvo staza za bicikle.

 

Sigurno smo da ćete svaki dan moći naći novu zanimaciju, a ukoliko želite samo odmarati naša Vila Vam pruža savršen odmor.

Možda vas zanima...