Institucionalna potpora Ličko-senjske županije

Objavljeno: 16. 05. 2023 - 5:20
Lika destination - Institucionalna potpora Ličko-senjske županije

Kako bi se pružila još bolja institucionalna podrška Udrugama na području Ličko-senjske županije sredstvima iz proračuna Ličko-senjske županije za 2023. godinu, temeljem Javnog poziva danas je u dvorani za sastanke Ličko-senjske županije upriličeno svečano potpisivanje Ugovora. Predstavnike Udruga je prije potpisivanja Ugovora pozdravio župan Ernest Petry.

- Danas ćemo potpisati Ugovore sa 12 udruga za koje smo izdvojili 33 100 eura. To su Društvo „Naša djeca“ grada Gospića, Udruga slijepih Ličko-senjske županije, Udruga žena Pavenka iz Brinja, Udruga za medijsku djelatnost, sport i pravnu pomoć „Lički put“ iz Gospića, Likovna udruga Lika-Gospić, Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“, Gospić, Klaster Lika Destination, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Ličko-senjske županije, Udruga „Dobra vremena iz  Svetog Roka, KUD „Lipa“ Sinac, Pomoć u kući starijim osobama - Donji Lapac i Konjički klub „Ana“ iz Senja.

Ovo je tek jedan od Javnih poziva kakve Ličko-senjska županija objavljuje za područje zdravstva, socijalne skrbi, kulture i sporta. Ovaj je javni poziv bio usmjeren za rad s djecom i mladima, udrugama osoba s invaliditetom i udrugama proisteklim  iz Domovinskog rata, rekao je župan Petry, dok su njegove suradnice Valentina Zdunić i Danijela Hećimović pojasnile detalje ugovora.

L.O.

 

Preuzeto sa Lika Online.

 
  Vijesti - Sve