Valentinovo u destinaciji Lika 2024.

Objavljeno: 08. 02. 2024 - 1:31
Lika destination - Valentinovo u destinaciji Lika 2024.

Valentinovo je poseban dan kada izražavamo ljubav i pažnju prema svojoj boljoj polovici, a destinacija Lika pruža idealno okruženje za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Pogledajte ponudu koju ovaj čarobni kraj nudi i otkrijte mogućnosti za romantično slavljenje ljubavi. Uživajte u lokalnim specijalitetima u restoranima i probajte autentična jela. 

Bez obzira jeste li zaljubljeni par koji voli istraživati prirodu, uživati u vrhunskoj kuhinji ili se opuštati uz predivne pejzaže, destinacija Lika pruža sve što vam je potrebno za nezaboravno Valentinovo .

 

IZLETIŠTE CVITUŠA

Povodom Dana zaljubljenih, izletište Cvituša pripremilo je poseban jelovnik za dvije osobe koji će očarati nepce. Parovi mogu rezervirati svoj stol i iznenaditi svoju bolju polovicu romantičnom večerom koja će ostaviti predivne uspomene.

 

Rezervacije stolova mogu se obaviti pozivom na broj: 053 653 151.

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.

Nakon večere, posjetitelji se mogu uputiti u Kulturno informativni centar Lovinac, gdje će se održati koncert Tee & Jana, talentiranih glazbenika koji će svojom glazbom upotpuniti njihovu večer.

Svi zaljubljeni mogu povesti svoju bolju polovicu i proslaviti Dan zaljubljenih na najbolji mogući način, uživajući u lijepom okruženju, ukusnoj hrani i predivnoj glazbi.

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.

PLITVIČKA JEZERA

ROMANTIČNA ŠETNJA STAZAMA I VOŽNJA BRODOM

Svega nekoliko koraka od Ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera otvara se raskošan pogled na Veliki slap i kanjon Donjih jezera. Savršeno je to mjesto za doživljaj ljepote najvišeg slapa u Hrvatskoj i bajkovitog izvorišta rijeke Korane, kao i za nezaobilaznu fotografiju s klupe za zaljubljene. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom istražujući staze koje vode kroz netaknutu prirodu i uronite u mirise i zvukove šumskog okruženja. Ovdje svaki korak postaje prilika za stvaranje trenutaka za pamćenje.

Nacionalni park Plitvička jezera nudi vam još jedan romantični doživljaj – vožnju brodom po jezeru Kozjak. Iskoristite igru sunca po mirnoj površini Kozjaka i prelijepe šumske pejsaže za romantične fotografije, jer Nacionalni park Plitvička jezera nije samo jedinstvena destinacija za zaljubljene, već i prava galerija uspomena koja će obogatiti vašu ljubavnu priču.

 

PONUDA SMJEŠTAJA

Uživajte u jedinstvenom doživljaju Valentinova smješteni u samom srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, gdje Hotel Jezero nudi savršen bijeg za zaljubljene.

Njihova romantična atmosfera, posebno pripremljena za vas dvoje, pružit će vam opuštanje i uživanje u vremenu koje ste posvetili samo vama. Paket uključuje jedno ili dva noćenja u hotelu Jezero s doručkom i večerama, od kojih je jedna romantična večera u restoranu Lička kuća te ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera za cijelo vrijeme boravka. Dodatno, uživajte u wellness tretmanu za dvoje s neograničenim korištenjem SPA i wellness usluga, uključujući whirlpool, finsku saunu, tursku parnu kupelj i fitness dvoranu. Također, iskoristite 30 % popusta na masažu po izboru u hotelu Jezero kao i 20 % popusta na jahanje na Ranču Terra za ljubitelje aktivnijeg odmora.

Neka Valentinovo ove godine bude posebno i nezaboravno iskustvo za vas i vašu voljenu osobu na Plitvičkim jezerima, uz ljubav, opuštanje i romansu koju nudi Hotel Jezero.

Dođite na zimski odmor i doživite čari ličke zime na Plitvičkim jezerima!

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.
 
 

GASTRO PONUDA

Zaronite u čarobni svijet Ličke kuće na Plitvičkim jezerima, izgrađene 1972. godine poput svojevrsnog hommagea tradiciji ličkog kraja. Restoran, pretvoren u inačicu etno muzeja, nudi nevjerojatan doživljaj kroz autentični ambijent i bogatu gastronomsku ponudu. Restoran je posvećen korištenju prehrambenih proizvoda lokalnog podrijetla, od kojih su mnogi nositelji oznake regionalnog sustava kvalitete Lika Quality. Ova hrana, proizvedena u ekološkoj oazi Lika destinacije, provjerene je sljedivosti od obiteljske farme do stola. Bez upotrebe aditiva i umjetnih pripravaka, naši djelatnici stvaraju temeljce, ličku basu, kobasice, valjuške od krumpira, kao i pekmez od domaće šljive bistrice.

Romantična večera za dvoje u posebnom i mirnom ambijentu posvećena je stvaranju gastronomskog  iskustva koje će dodatno začiniti vašu ljubavnu priču. Pored pića dobrodošlice, koje će dati poseban šarm početku večere, u Ličkoj kući vas očekuje jelo koje iskusni šefovi kuhinje pomno pripremaju kako bi vam pružili gastronomski doživljaj za pamćenje. 

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.
 
 

FENOMEN PLITVICE

Prekrasno okruženje za romantičan odmor. Istražite prirodu, uživajte u valentinovskoj večeri i opustite se u našoj spa zoni. Stvorite nezaboravne trenutke s vašim voljenima.

 

Rezervacije na +385 53 891 1168 ili booking@fenomen-plitvice.hr.

 
 

RESTORAN DEGENIJA

Uz standardnu ponudu za 14.02., pripremili su i poseban menu za Valentinovo.

 

Rezervacije na: 047/782-060

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.

PLITVICE HOLIDAY RESORT

Njihova mobilna kućica s privatnim jacuzzijem pravi je izbor za sve romantičare! Opuštajte se u udobnosti i luksuzu, dok se priroda susreće s vašim najljepšim trenucima ljubavi.

Od 12. do 18. veljače, uživajte u njihovom posebnom meniju, a svoja nepca razmazite ukusnim delicijama koje su naši vrhunski kuhari pažljivo pripremili za vašu romantičnu večer!

 

Sve posebne ponude možete pronaći na poveznici: https://www.plitvice.com/hr/posebna-ponuda/.

 
 

RESTORAN JAVOR

Restoran Javor priprema romantičnu Valentinovo - večer koja će se održati 14.02.2024. godine, od 17:00 do 22:00 sati.

Ova posebna večer bit će obasjana živom klavirskom glazbom koju izvodi Nikola Frković, stvarajući čarobnu pozadinu za Vašu ljubavnu priču.

Valentinovo u destinaciji Lika 2024.
  Vijesti - Sve