Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort

Smještaj - Plitvice Holiday Resort

Moderna oaza okružena antičkom prirodom
 
Plitvice Holiday Resort - glamping & kamping oaza gdje možete uživati u boravku za vrijeme posjeta Lici, nalazi se samo 8 kilometara Nacionalnog parka Plitvička jezera.
Ukupna površina Resorta od 50.000 m2 uključuje glamping, odnosno smještaj u kućicama na stablu, jezeru i indijskim šatorima. Gosti mogu odabrati i smještaj u udobnim sobama, apartmanima te mobilnim kućicama. Za one koji se osjećaju kao kamperi nudi se pet vrsta kamp mjesta.
 
Resort je među 8 kampova u Hrvatskoj s certifikatom ECOcamping što znači da je posebna pozornost posvećena zelenom poslovanju, sigurnosti gostiju kao i usluga. Unutar naselja nalazi se sanitarni čvor prilagođen osobama s invaliditetom. Gosti mogu koristiti mjenjačnicu, bankomat i trgovinu.
Ne trebate brinuti o kućnim ljubimcima jer su oni također dobrodošli u Plitvice Holiday Resort!
 
U restoranu Resorta poslužuje se tradicionalni lički specijaliteti, kao i suvremena hrvatska kuhinja. Svakog dana gosti mogu birati između raznih jelovnika s promotivnim cijenama ili iz a la carte ponude.
Sadržaji u resortu uključuju dječje igralište, opremu za vježbanje, odbojku na pijesku, bazen, avanturistički mini golf, stolni tenis, roštilj. Kad je riječ o aktivnostima u atrakcijama u okolini mogućnosti izleta su brojne - od jahanja, vožnje bicikla ili kajaka do raznih prirodnih ljepota kao što su Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Sjeverni Velebit, selo Rastoke ili poznate Baraćeve špilje.
Plitvice Holiday Resort je mjesto koje pruža priliku za ponovno povezivanje s prirodom, dovoljno blizu brojnih atrakcija i aktivnosti, a u isto vrijeme dovoljno daleko od užurbanosti i vreve svakodnevnog života. Sa svojom bogatom i jedinstvenom ponudom
 
Plitvice Holiday Resort je mjesto koje nudi više od odmora, više od prirode!

Možda vas zanima...