Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort

Smještaj - Plitvice Holiday Resort

Moderna oaza okružena očaravajućom prirodom.

Plitvice Holiday Resort je turističko naselje i kamp sa 4 zvjezdice te jedan od rijetkih kampova u Hrvatskoj s certifikatom ECO camping, što znači da se posebna pažnja posvećuje ekološkom poslovanju i sigurnosti gostiju.

Smješten usred zelene oaze, resort nudi razne mogućnosti za savršeno iskustvo odmora. Bilo da preferirate boravak u kamperu, spavanje u šatorima, sobama, mobilnim kućicama ili pak kućicama na jezeru i u krošnjama, u Plitvice Holiday Resortu pronaći ćete idealan smještaj prilagođen vašim željama.

U sklopu našeg resorta također možete pronaći i pravi raj za opuštanje. Naša wellness zona pruža vam priliku da se potpuno opustite i oslobodite svakodnevnog stresa, uživajte u luksuznom spa iskustvu s raznovrsnim sadržajima, uključujući saune, hidromasažnu kadu i druge wellness tretmane.

Posebna pažnja posvećena je i najmlađima, pružajući im obilje sadržaja i aktivnosti koje će učiniti njihov boravak nezaboravnim. Dječja igrališta su mala oaza zabave, a ostale aktivnosti poput odbojke na pijesku, avanturističkog mini golfa, stolnog tenisa ili roštilja razveseliti će i odrasle. Okolna područja također pružaju brojne mogućnosti za razne aktivnosti poput jahanja, adrenalinskog parka, vožnje bicikla, kajakinga i posjeta prirodnim ljepotama kao što su Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Sjeverni Velebit, selo Rastoke i Baraćeve špilje.

U sklopu resorta očekuje vas i izvanredan restoran koji će vas oduševiti bogatim izborom tradicionalnih domaćih specijaliteta. Neka vaša gastronomska avantura započne okusima lokalne kuhinje koja će vas očarati autentičnim okusima i mirisima regije.

Sa svojom bogatom i jedinstvenom ponudom Plitvice Holiday Resort idealno je mjesto koje nudi više od odmora, više od prirode!

 

Možda vas zanima...