Bistro Ribič

Bistro Ribič

Gastronomija - Bistro Ribič

Bistro Ribič je restoran s najdužom tradicijom pripreme i posluživanja hrane u Gackoj dolini. Smješten je uz samu obalu rijeke Gacke pa svojim gostima, osim ukusnih jela pripremljenih od svježih i zdravih namirnica, nudi nezaboravan doživljaj neposredne blizine jedne od najčišćih europskih rijeka, prepoznatljive po čarobnoj boji opala i autohtonoj potočnoj pastrvi.

Inspirirani Gackom, pripremamo raznovrsna jela od svježih pastrva. Osim ribljih, nudimo i razne mesne specijalitete te pizze, a svakodnevno i veliki izbor gotovih jela. U želji da očuvamo tradiciju domaće ličke kuhinje, naša redovna ponuda uključuje jela poput kiselog zelja s mesom te polica od ličkog krumpira s kiselim zeljem, slaninom, kobasicama i sirom. Po prethodnoj najavi pripremamo ličku janjetinu ili teletinu s ličkim krumpirom i povrćem ispod peke, a za veće grupe i janjetinu te svinjetinu na ražnju.

Zatvoreni dio restorana može smjestiti 42 osobe, dok vanjski, natkriveni prostor nudi 70 sjedećih mjesta. Na spomenutoj terasi dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima. U sklopu restorana nalazi se veliko vanjsko parkiralište.

Tijekom cijele godine pružamo rapsodiju okusa i mirisa koja će u vama probuditi emocije zbog kojih ćete se poželjeti vratiti u Gacku dolinu i uživati u vrhunskim jelima bistroa Ribič. 

Možda vas zanima...