Jadri - Trade d.o.o.

Jadri - Trade d.o.o.

Lika Quality - Jadri - Trade d.o.o.

Proizvodi s oznakom Lika Quality:

Lička dimljena kobasica                                    

Suha lička kobasica

Lička suha kobasica od vepra

Lička krvavica

Tlačenica jerkovič

Kulen seka ''Jerković''

Lička dimljena pečenica

 

Jadri-trade d.o.o. Otočac osnovan je 1991. godine. U početku je to bila voćara i trgovina prehrambenim proizvodima.

1998. godine tvrtka je proširila svoje poslovanje otvaranjem prve mesnice i gradnjom klaonice i prerade mesa, te je odlukom vlasnika osnovna djelatnost kojom se društvo bavi - djelatnost mesarstva i proizvodnja mesa i mesnih prerađevina koje distribuira svojim dostavnim vozilima, uglavnom putem svojih prodajnih mjesta — mesnica.

2016. godine direktorica Društva donosi odluku da klaonica prestane s radom, te da se prerada mesa i mesnih prerađevina obnovi, modernizira i napravi u skladu sa standardima EU-a.

Naša tvrtka za sada radi na području Ličko - senjske županije i Grada Zagreba, odnosno u tri prodajna mjesta (mesnice).

Proizvodi tvrtke su svježe goveđe meso, janjetina, svinjetina, junetina i teletina. Od mesnih prerađevina poduzeće proizvodi sušenu svinjetinu izrađenu na domaći tradicionalni lički način tj. sušena je na dimu i vjetru. Od domaćih ličkih kobasica tvrtka proizvodi domaću dimljenu ličku kobasicu, suhu ličku kobasicu, tlačenicu, ličku krvavicu izrađenu na tradicionalan lički način. Tvrtka također proizvodi razne vrste industrijskih kobasica, ćevape i pljeskavice.

Naše proizvode karakterizira i čini konkurentnim činjenica da je sve isključivo Hrvatskog podrijetla, te da nema uvoza. Stoka se nabavlja sa područja Like i Slavonije koju uzgajaju mala seljačka gospodarstva.

Budući se prilike na tržištu iz dana u dan mijenjanju, a tako i navike potrošača, Uprava Društva početkom 2018.g. donijela je odluku da se ide u rekonstrukciju klaonice. Rekonstrukcijom klaonice poboljšala bi se kvaliteta mesa i mesnih proizvoda, na koje smo navikli naše potrošače

Možda vas zanima...