Natura Beef d.o.o.

Natura Beef  d.o.o.

Lika Quality - Natura Beef d.o.o.

Proizvodi s oznakom Lika Quality:

Juneće meso

Teleće meso

 

Poduzeće Farma Angus d.o.o. bavi se ekstenzivnim uzgojem mesnih pasmina goveda na području Udbine od 2008. godine. Na početku se krenulo sa pasminom goveda Crveni Angus po kojoj je gospodarstvo i dobilo ime. Danas matično stado broji 170 krava pasmine Aubrac, 30 krava ranije spomenute pasmine Crveni Angus, a uskoro proširujemo uzgoj sa 20 goveda Blonde d` Aquitaine. To znači da se u svakom trenutku na farmi nalazi od 350 do 450 goveda kada uzmemo u obzir i ostale kategorije. Sve spomenute pasmine goveda koje uzgajamo prilagođene su uvjetima držanja na područjima na kakvom i sami djelujemo. To znači da su prilagođene ekstremnim vremenskim uvjetima, od hladnih zima do vrućih i sušnih ljeta i sposobne su pretvoriti relativno skromne količine trava sa planinskih pašnjaka i krmiva za zimsku ishranu u veliku količinu mesa vrhunske kvalitete. Posebnu vrijednost mesu daje vrhunska kvaliteta sastava trava koja se nalaze na našim pašnjacima i livadama. Farma koristi za ispašu i proizvodnju krmiva oko 1000 ha zemljišta koje se nalazi na području koje nema doticaja sa mogućim zagađivačima pa je kao takva i certificirani ekološki proizvođač od 2013. godine.

Svoje proizvode, teleće i juneće meso trenutno plasira na tržište krajnjim kupcima direktnom prodajom preko klaonica u Gospiću i Zagrebu. Uskoro ćemo pokrenuti internetsku prodaju sa mogućnošću narudžbe preko naše web stranice i u pregovorima smo oko pronalaženja rješenja za konfekcioniranje mesa prema kategorijama kako bi bili pristupačniji širem krugu kupaca za manje pojedinačne isporuke.

U suradnji sa nekoliko turističkih agencija organiziramo obilaske farme gdje uz stručno vodstvo educiramo sve zainteresirane za ovakvu vrstu uzgoja i proizvodnje.2019. godine poduzeće mijenja naziv u Natura Beef d.o.o.

Možda vas zanima...