Apartmani Šarić

Apartmani Šarić

Smještaj - Apartmani Šarić

Apartman Šarić 62m2 sa zasebnim ulazom, smješten je u potkrovlju kuće koja se nalazi u Gospiću u blizini centra grada i neke zanimljive lokacija nprimjer Muzej Nikola Tesla.

Smještajni kapacitet apartmana je 5+1 ležaj, a sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak i kupaonica. 

Kuhinja je potpuno opremljena: štednjak, pećnica, hladnjak, mikrovalna pećnica, mali dodatni kuhinjski aparati (mikser, pećnica, toster, aparat za cijeđenje agruma) i oprema za jelo i kuhanje. 

Prostor za spavanje je opremljen odvojenim krevetima, koji mogu biti spojeni po potrebi i pomoćni ležaj u većoj spavaćoj sobi. Dodatni ležaj se može koristiti u dnevnom boravku za parove i obitelji. Apartman ima centralno grijanje.

Ako se odlučite za boravak u našem apartmanu, možete ispuniti vrijeme i obići neke zanimljive lokacija nprimjer muzej... - čovjek koji je svojim patentima razvio elektromotor i rasvijetlio električnom energijom svijet, kao i još mnogi drugi patenti.

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora mogu posjetiti i lokacije koje su udaljeni svega sat vrjemena vožnje automobilom od apartmana: Park prirode Velebit, Cerovacke pećine, špilja Grabovača, Nacionalni Park Plitvička jezera, slapovi Krke, skijaška staza Oštarije, jezero Kruščica, jahanje, rafting / splavarenje rijekom Likom .. 

Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u Apartmani Šarić, Gospić.

Možda vas zanima...