Eco camp Rizvan City

Eco camp Rizvan City

Smještaj - Eco camp Rizvan City

Eko kamp "Rizvan City" nalazi se u malom ličkom selu Rizvanuša u srcu najljepših krajolika u Hrvatskoj. Kamp je okružen prekrasnom prirodom i nalazi se u podnožju planine Velebit. Kamp se nalazi na 600 metara nadmorske visine u Parku prirode Velebit, samo 30 kilometara od mora.

U našem novom kampu , u isto vrijeme Vam je ponuđen kontakt s prirodom i udobnost kao standard modernog čovjeka. Kampirati se može s kamperima, u šatorima ili možete iznajmiti drveni bungalov.

Kamp ima sedam velikih kamp parcela opremljenih sa strujom. Četiri parcele imaju vodu i odvodnju. U kampu imamo šest drvenih bungalova, svaki s po tri ležaja.

Sanitarni čvor je potpuno nov što garantira najviše standarde čistoće. Objekt je opremljen s četiri odvojena tuševa, četiri WC-a i dva pisoara , jedna soba za pranje posuđa i te druga soba za pranje veša. U drugom objektu, ako je potrebno, uz nadoplatu kamperi mogu koristiti stroj za pranje rublja i sušilicu.

Za vaše blagovanje, izgradili smo natkrivenu terasu s dva velika drvena stola (svaki za dvanaest osoba ), a u neposrednoj blizini je i mjesto za roštilj.

Za one koji uživaju u prirodi, područje posjeduje obilje mogućnosti. Ako priroda nije dovoljna, spustite se do mora i plaže i uživajte u ljetu i ljetnom šušuru, a zatim se vratite u mir i svježinu.

U neposrednoj blizini kampa nalazi se naš pustolovni centar u kojem možete uživati u nizu atraktivnih pustolovnih aktivnosti 

Naš kamp je oaza mira i tišine, nema masovnog turizma, a idealan je za ljubitelje prirode. Dakle, ako ste u potrazi za takvom destinacijom naš mali obiteljski kamp je idealno mjesto za vaš odmor. Mislimo da ćete biti oduševljeni s onim što imamo za ponuditi!

 
 
 

Možda vas zanima...