Hotel Stara Lika

Hotel Stara Lika

Smještaj - Hotel Stara Lika

Hotel „Stara Lika“ otvoren je 2017. godine s ukupnim smještajnim kapacitetom 25 soba i 2 hotelska apartmana. Zgrada u kojoj je hotel smješten izgrađena je početkom 19. stoljeća i nalazi se na popisu Ministarstva kulture kao zaštićeno kulturno i povijesno dobro.

Već 1907. godine spominje se kao Hotel “Lika” te sljedećih pola stoljeća predstavlja centralno mjesto kulturnog i društvenog života grada što duguje između ostalog i svojoj lokaciji u samom središtu povijesne jezgre grada, nasuprot gospićke katedrale.

Potpuno obnovljen prema najvišim standardima, hotel s kategorizacijom 4* nudi gostima klasičnu profinjenost u kombinaciji sa svim blagodatima suvremenih udobnosti.

Danas hotel „Stara Lika“ raspolaže s 25 luksuzno opremljenih dvokrevetnih soba i 2 hotelska apartmana te konferencijskom dvoranom kapaciteta do 50 osoba sa svom potrebnom opremom za održavanje sastanaka, seminara, predavanja i sličnih događanja.

Restoran je smješten na drugom katu Hotela i u elegantnom prostoru nudi pomno birana i s pažnjom pripremljena jela kao i vrhunska hrvatska vina.

Hotel „Stara Lika“ već je prepoznat kao baza, mjesto za boravak, odmor i polazište turista koji svoj aktivni odmor provode na proplancima i vrhovima Velebita, okolnim rijekama i jezerima, nacionalnim parkovima.

S ciljem pružanja što kvalitetnije usluge, ponuda Hotela se nadopunjuje sukladno potrebama gostiju, klijenata i partnera, prate se trendovi na tržištu a posebna pažnja je usmjerena suradnji s partnerima iz Ličko-senjske županije.

Možda vas zanima...