House Arupium

House Arupium

Smještaj - House Arupium

House Arupium je vikendica koja je započela sa svojim radom u 2019. godini te je smještena u neposrednoj blizini grada Otočca, u selu Prozor. Ime Arupium je dobila po japodskom naselju koje se nalazilo u istoimenom selu. Nalazi se uz samu obalu rijeke Gacke, ponajviše poznatoj po izuzetno čistoj vodi, potočnoj pastrvi i ribolovu na umjetnu mušicu, te u zadnje vrijeme sve popularnijoj vodi za kajakarenje.

Vikendica je kompletno opremljena te uređena po ideji vlasnika. Gosti imaju na raspolaganju vrtni roštilj, klimu, wi-fi, jacuzzi, bicikle, kajak, terasu koja se nalazi na obali rijeke Gacke i ostalo. Gostima se nudi apsolutna privatnost i mir, te su domaćini uvijek na usluzi. U sklopu boravka gostima se nudi i obilazak obližnjeg OPG Sekula, koje se nalazi u vlasništvu domaćina, a bavi se proizvodnjom bobičastog voća, kupina i malina, povrća te proizvodnjom desertnog vina od kupina.

Kako se nalazi svega 40 km od mora, 30 km od NP Plitvička jezera, te 20 km od NP Sjeverni Velebit, može se reći da je geografski na izvrsnom položaju, koji nudi gostima vrlo dobru povezanost sa svim znamenitostima u njenom okruženju.  

Možda vas zanima...