Kuća za odmor Degenia Velebitica

Kuća za odmor Degenia Velebitica

Smještaj - Kuća za odmor Degenia Velebitica

Kuće za odmor smještene u idiličnom Lovincu, daleko od gradske vreve, okružene šumom i planinama, čine savršen izbor za obitelj ili grupu do šest osoba. S dvije udobne spavaće sobe i prostranim vrtom u kojem djeca mogu neograničeno uživati u igri, ovih pet kuća savršeno su mjesto gdje se možete opustiti i osjećati bezbrižno.

Uživajte u obilju aktivnosti na otvorenom, kao što su zip line avanture, biciklističke staze te snowboarding, sve dostupno na samo 1,6 km udaljenosti od naše oaze zabave. Potrebne namirnice možete nabaviti u prehrambenoj prodavaonici udaljenoj samo 5 minuta hoda. Istražite okolna mjesta vozeći bicikl ili quad i otkrijte nova područja.

Naše kuće za odmor su posebno prilagođene djeci, nudeći savršeno okruženje za opuštanje u mirnom gradu. Uživajte u večernjem čaju na terasi, uživajući u miru i tišini sa svojim prijateljima. Slobodno vrijeme možete provesti opuštajući se uz omiljene TV emisije u dnevnoj sobi, a kuhinja je opremljena sa svime što vam je potrebno za bezbrižno kuhanje.

Zračna luka Zadar udaljena je samo 77,4 km od ovog čarobnog mjesta.

Istražite našu stranicu velebitskadegenija.hr za više informacija.

Možda vas zanima...