Kuća za odmor “Stay in touch”

Kuća za odmor “Stay in touch”

Smještaj - Kuća za odmor “Stay in touch”

Kuća za odmor ''Stay in touch'' nalazi se u naselju Lipe, na idealnoj lokaciji koja je dovoljno izolirana i udaljena od prvih susjeda kako biste imali potpuni mir, a dovoljno blizu samog centra ličke prijestolnice – Gospića (cca 2 km).

Do kuće će vas dovesti asfaltirana cesta, a u ograđenom dvorištu se nalazi vaša malena oaza. U prizemlju se nalazi hodnik, veliki dnevni boravak s izlazom na balkon i blagovaona za trenutke opuštanja i objedovanja s Vašim najdražima. Obroke možete pripremati u potpuno opremljenoj i modernoj kuhinji, a u prizemlju ćete još pronaći kupaonicu. Na kat kuće će vas odvesti otvoreno drveno stubište na koje se nastavlja predivna galerija s kutnom garniturom i balkon – još jedna stanica za opuštanje s koje možete vidjeti Velebit. Ovdje ćete pronaći i još dvije spavaonice i kupaonicu. Nakon što ostavite kofere i proučite kuću, uputite se u veliko dvorište opremljeno roštiljem, ležaljkama, klupama i vrtnom garniturom za odrasle, ali i kutkom za najmlađe koji imaju vlastitu garnituru i brojne sportske i zabavne rekvizite kako bi se što bolje proveli. Veliki travnjak vam pruža mogućnost da pustite mašti na volju i da se čak i odrasli članovi zaigraju, a ljubimci koji su uvijek dobrodošli, će ga obožavati. Poslije sportskih aktivnosti navratite u voćnjak i uberite svježe voće ukoliko bude sezona istoga. Na raspolaganju gostima također je i povrtnjak te domaće začinsko bilje koje raste unutar ručno sagrađenog suhozida (inače zaštićene nematerijalne kulturne baštine Republike Hrvatske), pa tako ukusni ručak možete začiniti majčinom dušicom, matičnjakom ili mentom.

Nedaleko od kuće se nalazi riječno kupalište na rijeci Lici, brojne planinarske i pješačke staze, Gospić je udaljen cca 2 km, Memorijalni centar Nikola Tesla i Spomen-dom Ante Starčević cca 10 km, sanjkalište Cvituša cca 30 km, NP Plitvička jezera 60 km… No, ako ste došli s ciljem da se odmorite i da uopće ne sjednete u automobil do povratka kući, prekrasna priroda koja vas okružuje će biti sasvim dovoljna. Sjednite na svježem zraku, upijte sunce, meditirajte i oporavite um i tijelo od svakodnevnih briga… najgora nuspojava koja se može dogoditi je da poželite zauvijek ostati ovdje!

Možda vas zanima...