Oak House

Oak House

Smještaj - Oak House

OAK house je kuća za odmor**** smještena u srcu Like, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša, u samom Parku prirode Velebit.

Kuća je moderna interpretacija ličkih kuca za odmor sa puno hrastovog drva, toplih boja i prirodnih materijala, orijentirana na divan pogled. Vlasnici i stilist interijera AK iz Studija AM dijele isti senzibilitet i ljubav prema belgijskom modernom stilu koji je poslužio kao početna točka kod osmišljavanja prostora i unikatne umjetnosti. Ne možete se oteti osjećaju cjelovitosti…Prostori se neprimjetno stapaju jedan u drugi.

Kuća može primiti do 8 osoba, s tri udobne spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba s velikim krevetom i vlastitom kupaonicom. Kuća također ima finsku saunu za do 6 osoba, kao i igralište za djecu, bicikle za odrasle i djecu i Kamado EGG BBQ i sve ostale sadržaje potrebne za ugodan boravak (besplatni Wi-Fi, tri pametna TV-a, Marshall Action II BT zvučnik, klima uređaj, peć na drva i sustav centralnog grijanja, perilicu/sušilicu za robu, potpuno opremljenu kuhinju…).

Idealna za parove, prijatelje, obitelji sa djecom koji mogu uživati u ljepoti same kuće, prirode i pregršt aktivnosti/pustolovina koje se nude nadomak kuće (adrenalinski park Rizvan City, planinarska staza Visočica, Memorijalni centar Nikola Tesla…) ili u blizini Pećinski park Grabovača, Cerovačke špilje, NP Sjeverni Velebit, Vrelo rijeke Une…).

 

Nadamo se da će OAK HOUSE biti vaša početna točka za istraživanja netaknute prirode Velebita i da će postati vaše tajno mjesto kojem ćete se uvijek iznova vraćati kada poželite pobjeći od svakodnevnice! 

Možda vas zanima...