Ribarica Go Green

Ribarica Go Green

Smještaj - Ribarica Go Green

Apartmani Čop smješteni su uz samu obalu Jadranskog mora, podno Velebita.

5 apartmana komforno uređenih smješteni su u dva objekta (objekt Ivka i objekt Ljubica), svaki apartman ima jednu spavaću sobu i dnevni boravak te veliku loggiu odnosno balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na more.

Ovaj obiteljski posao razvijamo već tridesetak godina kroz koje smo stekli stalne goste, gdje već treće generacije dolaze na ljetovanje u naše objekte. Svi znaju mamu Ljubicu i njezine štrudle i nedjeljne kolače, ličko pivo i šljivovicu s kojom dočekujemo goste. Goste dočekuju i mirisi crnog bora, lavande, smilja i ružmarina. Svi znaju za Buru i tu riječ prvu nauče. Nerijetko će naši gosti reći da su došli svojoj „ drugoj  kući“!

Ono što goste privlači i na čemu gradimo daljnji razvoj je izvanredan položaj, jer su naši apartmani smješteni uz samo more, okruženi autohtonim zelenilom, uz osiguran parking na parceli te blizinu lokalne trgovine. Za samo par metara od ulaza u apartmane dolazi se u naš park u kojem gosti mogu uživati na drvenim klupama u hladovini ili pak ručati uz roštilj, dok samo  nekoliko metara dalje stižete na lijepu plažu, koja je uređena poštujući autohtoni stil i konfiguraciju terena. Također, priroda oko objekata je potpuno autohtona, a koja osigurava i hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana, dok pogled prema Velebitu govori da ste u parku prirode. I to je taj kontrast, koji privlači goste. Kod nas se zaista osjeti i vidi da se Velebit spušta ka moru!

Ovdje smo uvijek za naše goste, kojima predlažemo i izlete u okolicu dok nerijetko i sami odlazimo sa njima na Velebit ili neki od otoka u blizini – Rab ili Pag.

Ekološki smo osviješteni i u tom smjeru želimo i dalje graditi poslovanje, poštujući autohtonost. Već sada oko objekta u našem parku imamo samo drvene klupe i stolove, plastiku potpuno izbacujemo a koristimo već sada i alternativne izvore energije u objektu Ivka. Također drvene klupčice izrađene su od drva hrasta iz stare stogodišnje ličke kuće, a u kamin je ugrađen kamen iz potoka sa područja Pazarišta. Daljnji razvoj i dalje planiramo sa ciljem ugošćavanja gostiju koji dolaze uživati u prirodi, miru, kristalno čistom moru i zraku, te se i dalje nastojati uređenjem ali i konceptom približiti potpuno ekološkom „zelenom“ pristupu u  poslovanju, što i samo ime Ribarica GO Green apostrofira.

Želja nam je da se naši gosti osjećaju zaista „kod kuće“. Dobrodošli!

Možda vas zanima...