Restoran Grabovac

Restoran Grabovac

Gastronomija - Restoran Grabovac

Bilo da želite upijati ljepote Nacionalnog parka Plitvička jezera, uživati u odmoru usred prirode, isplanirati romantičan bijeg u dvoje ili se samo pošteno opustiti daleko od briga svakodnevice, Hotel Grabovac tu je da udovolji svakoj od vaših želja. Baš kao što smještaj u hotelu hrani dušu, tako će posjet restoranu Grabovac učiniti isto i za vaše tijelo. Restoran Grabovac poznat je po svojoj kuhinji koja spaja lokalne proizvode Like s okusima svjetske kuhinje, a svakodnevno nudi lokalna, internacionalna i vegetarijanska jela, od doručka do večere. Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, dječje igralište i šetnica, s  kapacitetom od 150 sjedećih mjesta.

Istražite gastronomsku povijest ličkog kraja te u opuštajućoj atmosferi ljetne terase Hotela Grabovac isprobajte lokalni specijalitet, 'Škripavac sa žara', ili 'Rižoto s domaćom plitvičkom kobasicom'. Za potpuni doživljaj Grabovca i Like kušajte i ličku rakiju, univerzalni „lijek“ za kojim stoljećima posežu ličke bake i djedovi.

Želite li započeti dan u prirodnom okruženju uz kavu i tradicionalne ličke zalogaje, kao što su uštipci ili masnica, bar Hotela Grabovac je mjesto za vas. Ovdje će vas također uslužiti savršenim ljetnim koktelom, svježim voćnim sokom, smoothiejem ili shakeom.

Lika Destinacija je kao stvorena za istraživanje -  doživite pustolovinu daleko od gradske vreve i užarenog asfalta, odmorite se u Hotelu Grabovac te u baru i restoranu hotela uživajte u ljepoti trenutka i bogatstvu okusa lokalnih specijaliteta.

Možda vas zanima...