Apartmani Rukelj

Apartmani Rukelj

Smještaj - Apartmani Rukelj

Apartmani Rukelj smješteni su u mirnom naselju Ribarica koje je udaljeno svega 4 kilometara od Karlobaga sa kojim smo povezani šetnicom koja se pruža uzduž obale.

Ribarica je malo mjesto u koje gosti dolaze prvenstveno radi mira, a nalazi se u sklopu mediteranskog i velebitskog spoja. Apartmani Rukelj pružaju ugodan boravak u smještajnim jedinicama gdje se možete osjećati kao kod kuće, a mogu smjestiti i do 50 ljudi. Prema gostima se uvijek ponašamo kao prema članovima obitelji. Objektom upravlja cijela obitelj, od najmlađeg do najstarijeg člana, a ništa ne bi bilo moguće bez komunikacije stoga smatramo da je komunikacija jedan od ključnih preduvjeta za uspješno poslovanje i zadovoljstvo gostiju. Apartmani Rukelj nude sadržaje pogodne svim uzrastima a možemo izdvojiti bazen za djecu, odrasle, dječje igralište, prostor za druženje u kojem se mogu organizirati razni poslovni sastanci, predavanja, edukacije, brifinzi i ostalo, vožnja pedalinom, gliserom i još mnogo toga što upotpunjuje vaš boravak kod nas. Od plaže smo udaljeni okvirnih 50 metara, a prostire se između dviju prekrasnih uvala. U sklopu objekta se također nalazi veliki parking pod videonadzorom. Od ostalih sadržaja, možete pronaći razne restorane, pizzerije, slastičarnice i beach barove.

Turisti se mogu baviti različitim aktivnostima kao što su planinarenje, biciklizam i pješačenje. Od prirodnih ljepota u našem području možemo izdvojiti mnogo parkova prirode i nacionalnih parkova, no one koje svakako morate posjetiti su Nacionalni park Plitvička jezera te Sjeverni Velebit u čijem smo središtu smješteni. Do Zavratnice, koja se slavi kao jedna od najljepših uvala Jadranskog mora vas možemo odvesti gliserom a isto tako vam možemo pokazati ostale ljepote mora i pješčanih plaža.

Možda vas zanima...