Villa Synacz

Villa Synacz

Smještaj - Villa Synacz

Ova kuća priča priču o rustikalnoj stvarnosti. Idealno za one koji traže mjesto daleko od svega i svakoga" piše u jednoj od naših recenzija.

Holiday home "Villa Synacz" stogodišnja je kuća na kat sa autentičnom lokalnom povijesti.

Smještena je u selu Sinac, nedaleko Majerovog vrila i rijeke Gacke, okružena zelenilom, planinama i šumama.

Gostima je na raspolaganju cijela kuća, stambeni prostor od 100 m2, u kojem su smještene kuhinja s blagovaonom, dnevna soba, tri spavaće sobe(5 ležaja) i kupatilo.

Kuća je smještena na 1200 m2 uređene i ograđene okućnice sa dječjim kutkom i vrtnom kućicom u kojoj možete doručkovati uz cvrkut ptica, provesti ugodno poslijepodne ili večer, dok djeca uživaju u bezbrižnoj igri.

Cijela kuća odiše tradicijom i uređena je u starinskom stilu. Građena od kamena u ljetnim danima pruža ugodnu svježinu a zimi tu je kamin.

Lokacija je idealna za istraživanje i aktivni odmor. Okolica je popularna među ljubiteljima biciklizma a moguće je uživati u raznim aktivnostima poput ribolova, vožnje kanuom, pješačenja, planinarenja, posjeti trima nacionalnim parkovima (Plitvička jezera, Velebit, Paklenica) ili moru.

Gostima je omogućeno ubiranje ekološki uzgojenog voća i povrća kao i degustacija prerađevina (sokova i džemova). Također se mogu upoznati i s nekim tradicijskim zanatima ovog kraja (tkanje, pletenje, filcanje, vezenje).

Objekt je razvrstan i kategoriziran u smještaj sa 3 zvjezdice, ima besplatni WiFi i privatno parkiralište. Dopušten je boravak kućnim ljubimcima.

"Ima dobru vibru i pruža vam priliku da doživite autentičnu seosku Liku" ,napisao je jedan gost

Možda vas zanima...