The Highlander’s Pub

The Highlander’s Pub

Gastronomija - The Highlander’s Pub

Irski kutak u srcu Like

Highlanders Pub u Gospiću već je 14. godinu za redom otvoren za lokalce i turiste željne irskog doživljaja uz bogatu ponudu piva. Interijer ovog puba uređen je u stilu autentičnog irskog puba sa zidovima prepoznatljive zelene boje, masivnim drvenim šankom, stolovima i stolicama te brojnim detaljima i simbolima ne samo Irske već i Velike Britanije. Sve to uz čašu piva omogućuje gostu pravi doživljaj Irske. 

Irska filozofija puba podrazumijeva ostavljanje svih briga vani i uživanje u trenutku uz pivo i prijatelje. Odlazak u pub predstavlja stil života koji su rado prihvatili i Ličani. Ovo kultno mjesto je odlično za sastanke sa prijateljima, ali i za parove. Rado ga posjećuju i mladi i oni malo stariji. Osim odlične selekcije piva, dobre glazbe i ugodnog osoblja, ovaj pub nudi i razonodu za svoje goste u vidu biljara ili pikada. Highlanders pub također podržava i lokalni sport pa su se tako ondje održale i brojne rukometne večeri. Osim toga, ovo je mjesto i jedno od omiljenih ličkim navijačima hrvatske reprezentacije, bilo da je riječ o rukometu, nogometu ili kojem drugom sportu. U Highlanders Pubu nastupali su i mnogi poznati hrvatski bendovi poput Vatre, Adastre, Silentea i dr. Zbog svega navedenog ne čudi što je ovo mjesto kultno okupljalište različitih generacija, a rado ga posjećuju i turisti prilikom izleta u Liku. 

Highlanders Pub nudi jedinstvenu priliku da osjetite opuštenu atmosferu Irskog puba uz najbolju ponudu piva, stranog i lokalnog, a upravo je to ono što privlači brojne goste i zbog čega se rado vraćaju.

Možda vas zanima...