Quad & Buggy Plitvice

Quad & Buggy Plitvice

IQM - dionici projekta - Quad & Buggy Plitvice

Svi koji su se ikada vozili moćnim quadovima po nepristupačnim šumskim stazama svjedoče da je riječ o doživljaju koji se ne zaboravlja. Upravo takvim doživljajima posvećena je agencija Quad & Buggy Plitvice koja goste vodi na off-road vožnje šumama i gorama Plitvičkih dolina i jamči im udarnu dozu adrenalina na quadovima proizvođača CFmoto snage 400 ccm i 500 ccm i pogonu na sva četiri kotača. 

Na ruti duljine 20 kilometara gosti prolaze raznim putovima – od makadama i neutabanih šumskih putova do asfaltiranih predjela i poljskih staza. 

Sve vožnje predvode iskusni vozači i vodiči agencije Quad & Buggy Plitvice, a za sudjelovanje u ovoj aktivnosti nije potrebno prethodno iskustvo. Sudionici moraju imati adekvatnu odjeću za boravak u prirodi, a oni koji će sjesti za volan moćnog quada trebaju posjedovati i vozačku dozvolu B kategorije te potpisati obrazac da idu na vlastitu odgovornost.

U ponudi su individualne vožnje s maksimalno četiri vozila i osam osoba, no agencija rado i često izlazi u susret svima koji žele vožnju organiziranu po svom guštu. 

Možda vas zanima...